1.06.2014 г., 21:30 ч.

Моите гласове 

  Поезия
451 0 0

Слънцето изгрява, започва нов ден
Дали ще има щастие някога за мен
Не поглеждам назад, обкръжен съм от предатели
Път осеян с трупове, нямам приятели

Вярвам в себе си, вярвам в своите ръце
Слушам внимателно своите гласове
А те ми казват - "Бъди агресивен,
бори се с лицемерите, не стой пасивен!"

Удари враговете си право в гърдите
Прогони страха си, заплюй ги в очите
Те не са човешки същества
Ще те затрият и няма да изпитват вина

Честен и силен бъди
Бори се за твоите мечти
Гневът все по-силно гори
Разбий тези фалшиви стени

Някой ден и аз ще умра
Ще ме заровят в пръстта, но не като слуга

© Златин Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??