Розите кървят
Ален залез тъгува
Убито дете
Пролет (хайку)
Абдулрахман Акра
---------------------------
Вдишвам утрото
в жилите ми тича цвят
пролет в душата
Сеяние (хайку)
Абдулрахман Акра
-----------------
гледам луната
сияние облива
споменът е жив
Oмраза (Хайку)
Абдулрахман Акра
Сухи облаци
Слънцето се угасва
омраза цари
Смърт (Хайку)
Абдулрахман Акра
прилив през нощта
стъпките ни изчезват
пясък се къпе
Стъпките в мрака
Скрити в облак страхове
Смъртта гостува
© Абдулрахман Акра Всички права запазени