25.10.2013 г., 20:23 ч.

Моите моменти, миговете мои 

  Поезия » Друга
375 0 0

Моите моменти и миговете мои

 

Има моменти, мигове има, които

притихнал търсиш и искаш за себе си.

Мигове със съмнения, страхове, надежди.

И мечти, и усещания, и копнежи...

Има моменти, когато те замеря тишината.

Когато не можеш да се скриеш от себе си

и същността си не можеш да скриеш.

Мигове, когато виждаш кой си,

осъзнаваш се, разбираш се със себе си.

Правиш равносметки, планове чертаеш

и знаеш нататък какво трябва да направиш.

Това са онези особени моменти,

когато си онемял от обичане

и пиеш сила, живот и любов пиеш,

и тогава продължаваш смело напред.

 

© Ванко Николов (Starkmaster   ®vn)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??