9.04.2017 г., 19:13 ч.

Мой си/Твоя съм... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
524 4 8

Само мой си...

Мое е 

твоето сърце.

Мои са

твоите сънища.

Мое е 

твоето бъдеще.

Мое е 

всичкото твое...

Мой си!

Не те давам

на никого...

Само твоя!

Твоя съм...

Само твоя.

Всяка моя

мъничка мисъл.

Всеки мой

трепет роден.

Всяко мое

тихо обичане.

Твое е...

Твое, до вечност!

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??