Асмодий си ти за мен.
Мой демон - държащ
ме в плен.
Велзевул любовта ни
е обзел, лишение душата
ми не ще познае.
Мамон бъди с мен.
Граби с пълни шепи
от сърцето ми.
Белфегор след теб
ще ме посети и ще
останат само мечти.
Сатаната обзема
разума ми, щом с
друга говориш ти.
Левиатан шепти
ми на ухо, видя ли
към друго твоя плам.
А Луцифер си ти.
По-горд от мен -
несломим дори!
И щом умра, от небето
ще слязат ангели жестоки,
да ме накажат.
И демоните с тях
душата ми ще
раздерат.
За таз любов порочна
цял живот мечтая и тя
води ме към края.
© Апокалиптикс А Всички права запазени