29.04.2014 г., 23:05 ч.  

Мой свят 

  Поезия » Философска
302 0 0

Мой свят

Разлиствам често своята душа
и своя род проправен с вековете,
и сред запалени звезди и небеса
издигам мисълта към боговете.

Понякога ме парят стари рани,
понякога прескачам руини!
На сън ме гонят бесни хали...
и всичко в мен напира и тежи!

Но имам мощ и воля над нещата,
море безбрежно, залюлян покой,
защото волно диша във душата -
любов честита! И светът е мой!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??