14.02.2019 г., 13:26 ч.

Може би 

  Поезия
688 0 1

Може би сърцето боли,

не защото те няма,

а защото бе миг

покрай нас като вятър минава.

 

Може би душата кърви,

не защото обича, 

а защото докосна мечти

като пясък от море разпиляни.

 

Може би пак сме сами,

не защото не можем.

Гордостта ни така ни сломи,

че връщане вече да няма.

 

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??