24.05.2008 г., 22:53 ч.

Може би 

  Поезия » Любовна
568 0 2
Може би ще дойда плахо до теб.
Да ти се усмихна (с насълзени очи).
Може би ще бликнат думите без ред.
И после ще утихнат (като морски вълни).

Може би ще разбереш (или пък не?)
И ще ме прегърнеш.
Може би и ти ще се разкриеш (дали?)
И ще те прегърна.

Може би така ще спре да боли (нали?) 
и към теб ще се обърна:
„Кажи, че ще спре да ме боли...”
... ”Кажи как радостта си аз да върна...”

© Енд ъф флауърс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??