20.06.2024 г., 14:53 ч.

Може би 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Философска
89 0 0

Може би лятото ще трае вечно

и ще тичаме безгрижни.

И може би ще съм със тебе

и нищо няма да ни липсва.

 

Може би отново ще те срещна.

И отново ще те имам.

Може би този път не ще изчезнеш

веднъж, щом дойде зима.

 

Може би ще просъществува

любовта и дано да бъдеш ти.

Или и този път ще те загубя

и ще си остана с "може би".

© Ангела Топалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??