31.03.2010 г., 20:14 ч.

Може и така 

  Поезия » Друга
729 0 13



Забелязах,

че на бара

стоите отдавна,

от кристална чаша

отпивайки мълчаливо

и бавно

забрава.

Дали бих могла

усамотението Ви

с покана за танц

да наруша -

едно танго

ще разрешите ли?

 

Заваля...

Може

и под дъжда.

 

 

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??