27.09.2009 г., 23:06 ч.

Може и така 

  Поезия » Друга
523 0 2

Вярваш ли, че можеш
да си тръгнеш, ей така -
неприлично грабнал
моята душа?!
Искаш да си идеш
с първата мъгла,
с крадливи стъпки
и изправена глава?!?
Мислиш да ти позволя?!?
Може...
Но преди това -
дъха ти ще изпия,
тялото ще разтопя,
викът ти ще се слива
с моя вик в страстта!
Нежно ще убия
всяка самота -

в екстаз ще се пилееш,
с магия ще те събера...

Мили, закъсняваш. Тръгвай си сега.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??