26.10.2007 г., 8:51 ч.

Можеш ли... 

  Поезия » Друга
980 0 8
Можеш ли...


Можеш ли да върнеш нещо
отдавна безвъзвратно изгубено?...
Можеш ли да върнеш слънцето
след залеза, за още светлина?...
Можеш ли да се преродиш,
след като дойде смъртта?...
Можеш ли да обичаш
без да имаш сърце и душа?...
Можеш ли да останеш себе си,
след като цял живот си играл?...
Можеш ли, слязал от сцената,
да откриеш за какво си живял?...
ДеЯДДП

© ДдП Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??