13.12.2006 г., 1:00 ч.

Мойта бяла Коледа 

  Поезия
941 0 3
             Подари ми мойта бяла Коледа,
             но не защото сняг вали навън -
             стопи ледът в сърцето ми
             със поглед, с думи, с нежен сън.

             Вървя и спъвам се във погледи,
             давя се в лъжите на "приятели" -
             изведи ме от гората на тъжните спомени,
             покажи ми пътят към моето щастие.

             Бъди за мене Дядо Коледа -
             впрегни в шейна мечтите ми,
             намери изгубените ми надежди
             посипи със звезден прах очите ми.

             Подари ми моят звезден миг, 
             остави ми след себе си светла следа - 
             да виждам всеки път в очите ти
             приятелство по-чисто от сълза.
             
            

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??