14.07.2017 г., 16:06 ч.

Мойта вятърна съдба… 

  Поезия » Любовна
323 1 4

Мойта вятърна съдба…

 

                              на Жоро

 

Когато тихичко притихна в теб,

сред мислите ти аз се разкроявам,

светът ми е докрай осъществен,

отново сред сестрите си изгрявам.

 

Обичаш ме наяве и в съня,

ръцете ми със своя пламък топлиш,

ти първи лъч си винаги в деня,

а в нощите със буйна страст ме мокриш.

 

Частица си от моята душа,

едно вълшебно място да се скрия,

подкрепяш ме дори и да сгреша,

от устните ти до насита пия.

 

Прегръщай мойта вятърна съдба,

бъди любим, защитник и ограда,

в суровите наземни правила,

ще оцелее общата ни клада.

 

Отново ще съм птица във небе,

а ти ще следваш моята посока,

не ще успее никой да ни спре,

да сбъднем светлината светлоока.

 

14.07.2017г.

Елица

 

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вили, Стойчо, Велине, много ви благодаря! Радвам се, че надникнахте, прочетохте и почувствахте с мен! Всеки ден благодаря на Бог за прекрасния съпруг, който ми отреди! С него продължавам да съм хем момиче, хем жена вече цели 17 години! Усмихната нова седмица ви пожелавам от сърце!
  • Прекрасно и вълнуващо е, Ели!
  • Да бъдем верни до край!
  • Ели си е Ели
    Прекрасно.
    Поздрави.
Предложения
: ??:??