5.12.2010 г., 19:07 ч.

"Мокра" Любов 

  Поезия » Любовна
565 0 1

Опиянен съм от нашата „мокра“ любов!

Искряща Любов под дъждовните пръски,

под пъстрия, весел, разперен чадър,

край блестящите очи на дъждовните локви.

Опиянен съм от твоите „мокри“ целувки,

под стичащи вадички със свежа вода

от твоите „мокри“ и страстни прегръдки

и сплетени пръсти във влажната ми коса.

Пред нас виж дъгата – красотата ефирна

да тичаме с тебе, под нея да минем,

за да е все тъй млада и все тъй силна

и винаги в нас да е благословена,

неземната ни „Мокра“, Безумна Любов!

 

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Помня как преплели пръсти
    тичахме щастливи под дъжда
    и твойте нежни,непокорни устни
    подсушаващи ме с обич след това..."
    Няма по хубаво от любов в дъждаИзпийте я цялата тази"мокра"любов.много романтично и жизнено.Много ми хареса.
Предложения
: ??:??