5.06.2007 г., 16:23 ч.

Молба 

  Поезия
772 0 2
Прокарай ръце през косите ми,
потъни, безпризорен, в тези обятия.
Удваи се без капчица страх във очите ми,
не търси за туй термини и понятия.
Не ще успееш да си обясниш
какво се случи, какво ще се случва.
Опитай само времето да уловиш
и да го заключиш, за да спре да отминава.
Тихо, спри... Не говори.
Нека душите ни сами се разберет.
Разумът си навън, пред вратата забрави
и ела тук божествен, опияняващ, пожелан.
Никъде другаде не ще намериш
онова, което дори не потърси у мен.
Поседни и... далеч не си помисляй да тръгваш.
Не би си тръгнал цяла вечност, само да зависеше от мен...

© Диляна Тополарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??