17.09.2007 г., 0:01 ч.

Молба 

  Поезия
783 0 2
В момента, в който те видях,
претръпнах, но не бе от страх,
любовта ме обгради
и в сърцето ми те настани!

Разбрах, че всичко е съдба,
виновен Бог е за това,
в сърцето ми да отведе
най-прекрасното момче!

Сега на Бога аз се моля,
да направи да съм твоя,
дано и с тебе да реши,
в сърцето ти мен да настани!

Ако изпълни таз молба,
ще бъда най-щастлива на Света,
животът ми ще процъфти,
защото ти до мен ще си!

© Диана Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш талант несамнено ! И кьсмет
  • Пожелавам на лирическите герои взаимност и споделеност!
    Точно на днешния ден - Вяра, Надежда и Любов!
Предложения
: ??:??