7.06.2009 г., 18:17 ч.

Молба до теб 

  Поезия » Любовна
4623 5 54

 

До днес не съм се молила на никой.

Главата си пред никого не сведох.

В безсилие за помощ не повиках.

Не свикнах и със лесните победи.

Преструвах се на горда, непристъпна.

Всесилна – не познавах поражение.

На никого водата не размътих.

Не бърках и боязън с уважение.

Прободе ме през всичките защити

и бронята пропука ми отляво.

Оголих се – до чисто и открита,

най-истинска. Спечели ме такава.

Повярвах ти. Мечтаех да се сбъднеш

в една любов във бъдеще незримо.

Едно ще искам – ти ако си тръгнеш,

аз моля те, със себе си вземи ме.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??