21.02.2017 г., 23:04 ч.

Молба за жар... 

  Поезия » Любовна
580 0 1

Живот без цел, живот безумен,
и тъй без смисъл и искра,
и целият живот ми беше скучен,
                                   а после появи се тя.

 

С молба за жар, а вън валеше,
с молба за огън посред дъжд,
опитах да запаля свещи,
                         а те загасват отведнъж.

 

И с опити безкрайни и в мъгли,
огън между нас запалих,
мимолетен миг ни озари,
                       и света от раз забравих.

 

Добрев 

© Атанас Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??