9.07.2017 г., 17:49 ч.

Молба за прошка 

  Поезия » Свободен стих
504 0 0

Пак вдъхновена от болката, която не ми спести отново.

Толкова ли е трудно да пазиш душата ми?

Колко пъти плачеща и молеща?!

Молба за прошка.

Аз дълбоко в себе си знам простила съм.

Но не мога да се предам пак в ръцете ти... раните ми все още кървят...

Отново в мен се блъскат всички възможни чувства и нямам мира...

Равнодушието ти ме поваля...

губя усмивката си, спокойствието си.

Щом молба за прошка е дошла... ПРОСТИ И ТИ!

Прости ината ми, той така лошо ми влияе...

Простих ти и аз.

Но отново да се сгуша в теб, не знам кога бих могла.

© Вилияна Джамбазова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??