21.04.2006 г., 11:29 ч.  

Моли се за мен! 

  Поезия
904 0 10

Моли се за мен!

Ти си ми най-добрият застъпник!

Моли се за мен!

Както въздух над пресните рани

вече празнично тръпне,

както свещ ще погали,

и камбана ще дръпне…

Преди още нощта да отмине,

спомени мойто име!

Моли се за мен!

Ти си ми най-добрия застъпник!

В двете длани притискам греховете безпътни.

Нямам друг и не искам чужди устни за съдник.

Моли се за мен!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??