Моли се за мен!
Ти си ми най-добрият застъпник!
Моли се за мен!
Както въздух над пресните рани
вече празнично тръпне,
както свещ ще погали,
и камбана ще дръпне…
Преди още нощта да отмине,
спомени мойто име!
Моли се за мен!
Ти си ми най-добрия застъпник!
В двете длани притискам греховете безпътни.
Нямам друг и не искам чужди устни за съдник.
Моли се за мен!
© Георги Динински All rights reserved.