На rainy
И при мъртвите ходих на гости,
и при живите минах.
И какво като няма Господ?
И какво като има?
Нали тоя свят е мостът,
по който минаваме само?
И какво като има Господ?
И какво като няма?
Да бъде твоето име - Живот!
И грешен, и свят.
Самолекуваща рана.
Храни, Господи, люди твоя,
докато те няма.
© Райчо Русев Всички права запазени