17.12.2007 г., 14:49 ч.

Молитва 

  Поезия
1000 0 6

     Молитва
 Безумна скитница, поела
 през тихите пътеки и поля.
 Забравила утеха и наслада,
 загърбила познатите  мечти.

 Пътека искам своя -
 лицето и сърцето да измия
 със недокосната роса.
 Да бъде моя -
 Господи, да бъде моя -
 да я пребродя цялата сама.
 Да мога да открия
 неподозирана и своя топлина.
 О, Господи, не искам много -
 бих искала да бъда себе си сега.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??