Dec 17, 2007, 2:49 PM

Молитва 

  Poetry
995 0 6

     Молитва
 Безумна скитница, поела
 през тихите пътеки и поля.
 Забравила утеха и наслада,
 загърбила познатите  мечти.

 Пътека искам своя -
 лицето и сърцето да измия
 със недокосната роса.
 Да бъде моя -
 Господи, да бъде моя -
 да я пребродя цялата сама.
 Да мога да открия
 неподозирана и своя топлина.
 О, Господи, не искам много -
 бих искала да бъда себе си сега.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??