8.02.2018 г., 9:52 ч.

Молитва 

  Поезия » Философска
265 0 0

 

Вдига се шум до бога.

Боже, не чуваш ли?

Болен е този свят, крее,

язви по тялото зреят.

Лъжепророците луди

всичко строят наопаки.

Къщите - с нови темели,

душите ни във окопи.

Кроячи със остра ножица

напасват смугла тревога.

Кой от кого ни спасява

с плацебо от мъртва утроба.

Чуй ме, макар скиталка,

имам все ще време.

Няма да се удавя

в локвите до колени.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??