12.07.2006 г., 21:16 ч.

Молитва 

  Поезия
1207 0 16

Молитва

 

(монолог на една отчаяна поветица)

 

О, Господи! Владетелю сенникоцветний!

С какво гнева ти черен аз събудих,

та днес безпрекословно ми отреждаш

тъй жалко ъндърграунд съществуване –

 

неетеричномаслено от завист да се вия,

кореноплодно да се гърча под небето…

О, Магд-е мой!

О, Джо-же!

Meru Dio!

Отдай ми място и на мен в гърнето!

© Анелия Шишкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??