6.07.2007 г., 13:36 ч.

молитва 

  Поезия
478 0 1
                                            
                                  На земята дойде и до гуша
                                 от дългата пролетна суша.
                                Получи повърхностни рани.
                                Хората как ще изхрани?!
                                 Дърветата ще станат съчки.
                                От тревога и се появиха бръчки.
                                Безсъние голямо я обхвана.
                                Слаба като вейка стана.
                                Коленичи и започна да се моли
                                зарад хорските неволи.
                                Дъжд да плисне най-подир!
                                 Да има хляб за всички мир!
                                Да са пълни със добри дела!
                                Да не ги застигне орис зла!            

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??