22.05.2024 г., 12:43 ч.

Молитва към майка ми 

  Поезия » Друга
67 0 1

Защо ме мамо ти създаде

за мъки в този свят тъй грешен

Защо не ме прибра при себе си

покоя да намеря вечен

 

Живот без цел и без посока

проклятие е за мен ужасно

Едно безпътно съществуване

оставено без смисъл... Празно

 

Не искам вече да се боря

да търся и да се надявам

и тоз живот за мене ценност

отдавна веч не представлява

 

За туй те моля... Прибери ме...

при теб и Бог с една молба

Помилвай ме и утеши ме

и ще се върна у дома

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Опитай да преодолееш тази страшна болка, Росица и да се успокоиш.Времето лекува.
Предложения
: ??:??