29.08.2007 г., 11:50 ч.

Моля се  

  Поезия
1158 0 6
Ето, пак съм сама,
ти си тръгна в нощта.
Утре ще дойде деня,
в който пак ще сме двама.
Аз те държа за ръка
и се моля да не дойде нощта.
Обичам те с чиста душа
и се моля наша да е вечността.

© Вики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??