Моля те кажи ми
колко ме желаеш!?
Колко ме обичаш?
Колко се терзаеш?
Колко ще ти липсвам
нощем във леглото,
а сърцето, колко
страда ли горкото!?
Моля, покажи ми,
нека да те имам!
И през знойно лято
и студена зима.
Нежните ти длани,
сладките ти устни,
моля, разреши ми,
нека да те вкуся!
Мокрото ми тяло
тръпне и очаква,
кожата ми мека -
трепетно проплаква!
Хайде, угаси го
огънят във мене,
страстно притисни ме
с тръпнещи колене!
После прималели
тихичко в леглото,
в тебе ще се гушна
и заспя, защото
ти си мойта сила
моето Любими!
После ще му мисля
и ще пиша рими!!!
Мариана Василова
© Мариана Василова Всички права запазени