4.04.2006 г., 19:06 ч.

Моля те... 

  Поезия
980 0 2
Нежно те прегръщам аз за миг,
бавно ръцете си отпускам,
навън е тъмно остани.Моля те!
Не ме напускай...

В този късен час,
никой не трябва да е сам,
kрай камината е тъй приятно,
топлината ме унася в мечти,
вятърът отвънка- вие страшно моля те- остани...

Добре щом искаш тръгвай,
изчакай ме до входната врата,
недей поглежда бързай -към сосбвената си съдба...

Аз мисля да остана- няма вече във очите ми молба,
затварям аз след теб вратата трудно е за мен това-да оставя студеният вятър ,
да брули те вън на дъжда.

© Калоян Калоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • честит рожден ден
  • Хубаво е!
    ако искаш оправи "моля ти се" на моля те,"да брули те вън..."на" да те брули."
    Иначе поздравления!
Предложения
: ??:??