21.12.2008 г., 10:48 ч.

Моля те 

  Поезия » Хумористична
922 0 15

Моля те

Господи, моля те помогни,
от тъпите патки ме спаси,
че вече стомахът ме заболя
от гъби лук и патешки сърца.

Патки гърмя, с патки беседвам,

с патки пия и патки ям
и с патки спя - на пухена възглавница,

под пухен юрган.

Господи, изпрати ни върла зима тук,
та тъпите патки да изхвърчат на юг.

Хайде де, смени ми мезето,
че ще ми поникне перушина по дупето.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??