21.04.2019 г., 2:01 ч.

Моля те да ми простиш 

  Поезия » Друга
783 0 0

Пред теб Исусе, аз заставам, 
моля ти се, да ме промениш, 
грешница съм, аз признавам, 
умолявам те да ми простиш!

Моля ти се Боже, помогни ми, 
викам твоето Велико име, 
покайвам се Исусе, ти прости ми, 
направи ме чиста и освободи ме. 

Моля те с кръвта си, очисти ме, 
да не мога вече да греша, 
с Духът си Святи, изпълни ме
и дай спасение на моята душа. 

От греховете ми Исусе ти измий ме, 
покайвам се и моля те да ми простиш, 
с кръвта си свята, ти покрий ме
и от всяко зло те моля, да ме защитиш. 

От греховете си се аз отричам, 
дай ми Боже ти прощение, 
знай че много силно те обичам
и чакам своето освобождение. 

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??