30.08.2007 г., 18:37 ч.

Момчето, което искало да стане крал 

  Поезия
589 0 2
Едно момче, както си стояло,
че иска да е крал разбрало,
взело си пластмасова корона,
навсякъде я носело без умора,
направило си наметало,
от едно старо одеало.
Изведнъж като пораснало, принцеса видяло,
от вълнение сърцето му спряло,
влюбен бил той,
минали му мисли безброй.
Двамата вдигнали сватба пищна,
така се осъществила мечтата многогодишна.
Затова не се отказвайте от мечтите си специални,
някой ден може да станат реални.

© Преси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??