25.05.2010 г., 14:14 ч.

Момент 

  Поезия
445 0 0

Едно вдишване,

един момент.

Свобода!

 


Издишване,

спокойствие,

мисълта.

 


Има ли радост,

съществува ли истина,

има ли красота?

 


Последно вдишване,

въздух, момент

и всичко си отива.

 

 

 

 

© Божидар Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??