23.09.2018 г., 10:03 ч.

Момичето, което те обичаше 

  Поезия » Любовна, Философска
488 2 2

Когато сполетят те неприятности,
от грижите житейски си затрупан,
спомни си за момичето, което ти
допусна във живота си разхвърлян.

 

Онази, дето пуснала е корени
в душата ти, но сам си ги изтръгнал,
с която спря отдавна да говориш,
затвори се във себе си, потъна.

 

Потъна в мълчанието свое. И тихо е
ти сам се прикова към самотата.
Спомни си я -  тя с радост се усмихваше,
а днес я остави да те изпрати!

 

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Връщат се спомените, чувствата, надявам се.. Поздрави, Влади!
  • Когато си спомним за бленуваното момиче, макар и изгубено, всичко се завръща при нас!
    Красива поезия, която гали душата. Поздравления, Виктория!
Предложения
: ??:??