20.06.2019 г., 8:43 ч.  

Монолог 

  Поезия » Любовна
357 1 1

Не помня вече как целуваш
и нежно със пръсти разрошваш косите ми.
Забравих също как докосваш
и тръпнеш в очакване, загледан в очите ми.
Изтрих всеки спомен прекрасен
за сляпата обич, надежда и вяра.
Не помня дори как се казваш,
за мене си просто поредна раздяла.

Не помниш ли в хладните вечери
как сгушена в тебе заспивах?
Забрави ли колко ме искаше 
и страдаше, щом си отивах?
Изтрил ли си всичките спомени,
в които дъха си деляхме?
Не помниш ли как се заричахме?
Как да забравим успяхме?...

22.03.2009г.
Марина Йорданова

© Марина Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всеки има право да забрави и да върви напред...
Предложения
: ??:??