1.04.2011 г., 22:39 ч.

Монологът на една кучка 

  Поезия » Друга
1574 2 57

А ти не искай да ти бъда вярна

и клетвените думи остави

да кичат нишите сакрални

на заблудените от страст души.

 

Тя, кучката, умря във мен отдавна,

стопанинът по друга побесня,

била eлитна, рижава и социална -

порода Чихуахуа.

 

Разхожда я наляво и надясно,

купува ú от Мола облекло.

Подтискат ме закритите пространства.

Каракачанка съм по потекло.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??