6.06.2012 г., 9:25 ч.

Mope 

  Поезия » Друга
1203 0 27


Музика >>> 

 

 

 

 

Тази нощ луната е огромна и сияйна.

И над мен небето е потънало в звезди.

И е тайнство лунната пътека към безкрая.

И е лудост шепотът на белите скали.

 

 

Тази нощ притихват в мен предания и притчи.

И съм само песъчинка, стигнала брега.

И зова едно море, уморена, ничия.

И е жажда всеки миг в прииждаща вълна.

 

 

Тази нощ стопяват се лавините сребристи.

И обезумели бавно слизат върхове.

И отшумява ехо от ручеи скалисти.

И съм цялата едно-единствено Море.

 

 

 

 

       

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??