31.08.2022 г., 9:44 ч.

Море 

  Поезия
317 4 10

При теб съм, море, най-после съм тук …
Мечтах цяла есен и зима…
Вълните да чуя, омайния звук…
По топлия пясък да мина.

 

Соленият дъх да усетя, море
и повей на бриза в лицето.
Да плиснат вълнички моите нозе.
Тих писък на чайки в небето.

 

Бленувах за твоята ласка, море.
Жадувах лазурното синьо…
Усещах простора, сънувах небе.
Все търсех морето любимо.

© Райна Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??