20.09.2017 г., 13:27 ч.

Морето 

  Поезия » Друга
629 0 1

                                                     Морето

 

Слънчеви лъчи се гонят по вълните,

а те една след друга, както и мечтите,

пенливо се разбиват на брега!

Студени са вече, идва есента,

но нищо, това е кръговрата в природата.

 

Ще минат бързо мразовитите и дни,

с теб мое море ще останем пак сами.

Но нищо, времето лети, ще дойде пролетта,

едно ново начало, така е и в живота.

 

Ти чакай ме мое море, ще дойда някога,

а ти ще ме поздравиш с топла, голяма вълна!

Ще си говорим както някога,

дано я срещна и доведа любима жена!

 

И ти сега  самотно си като мен,

тъжно и скучно минава всеки ден.

Но има вяра в мен една,

да дойда при теб с моите деца,

две прекрасни, добри същества,

с малки и добри сърца!

Ще бъдем заедно аз, ти мое море и обичта!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??