6.09.2020 г., 22:22 ч.

Морето и скалата 

  Поезия
561 1 1

 

ще положа в твоите крака
мъртвите си риби.
ще се разбия в теб в нощта
като мегатонен 
кристален полилей.
ще те осветя 
с политналите пръски.
и никога недей
забравя моя вкус
на влюбена щипяща сол.
ще пусна малко рокендрол
и ще погълна 
каменните ти сълзи
и някоя от тях ще прошепти:
сърцето ми е пълно
със желязо, чака лава, 
всичко това, което ти не си.

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??