18.08.2011 г., 16:13 ч.

Морска буря 

  Поезия » Любовна
681 0 2

Морска  буря


Бъди най-ярката светкавица,
дошла в дъждовната ми есен,
и с гръм вдигни наздравица
за нас и за живота ни нелесен.

Разлей вълни до небесата,
ела със знак небесен,
стани ми слънце във душата,
запей ми стара морска песен.

Блесни от обич непозната
и, в страст по мен унесен,
изваляй с мълния жената -
да стана бурната ти есен.

18.08.2011г.

© Лидия Сиркавара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??