8.08.2008 г., 15:45 ч.

Морската тишина 

  Поезия » Любовна
831 0 1
Пясъка така студен е,
луната силно свети.
Морето тихо чува се в тишината,
а аз стоя сама, вгледала се поредната падаща звезда!
Наслаждавам се на тишината до мига,
в който в съзнанието появяваш се ти,
момчето, откраднало всички мои мечти!
Усещам как за пореден път от очите ми бликват сълзи,
породени от твоите две думи ''Прости, отивам си!''...
Ако си искал да ме нараниш - успя!
Ако си искал да страдам по теб - успя!
Ако си искал всяка вечер да шептя ''Обичам те, разбери... разбери!...'' - успя!
Ако си искал да те забравя - НЕ успя!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много ми хареса Браво
Предложения
: ??:??