Душата ми е морска раковина,
ела да чуеш в моя свят морето.
Вълните нежни, друг път силна буря,
във мен ще се разбиват с теб солено.
Ръцете ти, докоснали ме смело,
разтапят се седефено, безшумно,
ще бъдем двама просто морско дъно,
в безкрайност ще сме две души безумни.
© Искра Радева Николова Всички права запазени