19.06.2008 г., 23:31 ч.

Морско синьо 

  Поезия » Бели стихове
1312 0 9

             Лятна

                        вечер

 

            Морно

                         море

 

             Среднощен

                         джаз

 

             Потна

                          чаша

                   отлежало

                          уиски

 

              Красива

                           жена

 

               Ражда се

                              стих

© Борислав Пелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??