28.09.2008 г., 21:14 ч.

Мотив с мегафон 

  Поезия
463 0 2

 

 

Окачих си камък от тъга.

Ще скоча в пустата реалност...

.............................................................

Реших! - Няма да скоча...

Ще хвърля камъка и ще... тръгна ПО пустата реалност! -

Сетих се. НЯКОЙ ме чака.

© Георги Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??