19.02.2008 г., 14:38 ч.

Моя крехка 

  Поезия
525 0 13

Малка си,
чиста
като утринна роса,
но като трън
в душата ми
си се забила.
Караш ме да пея
и колкото песента ми
по-далеч лети,
толкова по-дълбоко
в мене влизаш...

Болиш,
но ме радваш,
моя крехка
мечта.

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??