Feb 19, 2008, 2:38 PM

Моя крехка 

  Poetry
531 0 13

Малка си,
чиста
като утринна роса,
но като трън
в душата ми
си се забила.
Караш ме да пея
и колкото песента ми
по-далеч лети,
толкова по-дълбоко
в мене влизаш...

Болиш,
но ме радваш,
моя крехка
мечта.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??